Wekelijks Bloemwerk

Speciaal voor bedrijven bieden wij bloemenabonnementen. 

Altijd een mooi, vers boeket of bloemstuk bij de receptie, in de wachtruimte of in de vergaderruimte? Wij kunnen dit verzorgen. Indien gewenst wekelijks, 2 wekelijks of per 10 dagen. Deze bloemen worden in een leenvaas of -schaal bezorgd, zodat niemand er omkijken naar heeft.

Ook is het mogelijk om een lang houdbaar abonnement af te sluiten. Wij verzorgen dan een bloemstuk van zijdebloemen en planten. Dit kan elke 2 à 3 maanden vervangen worden voor een nieuw arrangement, passend bij het seizoen. Omdat het om zijdebloemen en planten gaat, heb je er weinig omkijken naar. De kwaliteit heeft bij ons een hoge prioriteit waardoor de bloemen amper van echt te onderscheiden zijn.

Neem nu contact op voor meer informatie!

Zijde bloemen abonnement

Wil je ook altijd een mooi bloemstuk of boeket hebben staan in de kleuren van het seizoen, maar er niet altijd naar om hoeven kijken? Kies dan voor een zijde bloemen abonnement. Deze kunnen wij dan minimaal 4 keer per jaar wisselen, in de kleuren van het seizoen. Indien er andere wensen zijn, dan is dit natuurlijk allemaal mogelijk!

Indien je geïnteresseerd bent in een zijde bloemen abonnement, dan komen wij altijd eerst even langs op locatie om te kijken hoe de ruimte en het stuk elkaar kunnen versterken. Zo kunnen wij een passend advies geven.

Neem nu contact op voor meer informatie!

Styling op locatie

Organiseer je een groot feest, een conferentie of een beurs? Wij kunnen je helpen met de aankleding. Van het verhuur van palmen tot complete tafelaankleding. Alles is mogelijk. Om een goed idee te krijgen van jullie wensen is het goed om dit uitgebreid te bespreken. Jullie kunnen vrijblijvend contact met ons opnemen en onder het genot van een kop koffie of thee nemen we alles door.

Neem nu contact op voor meer informatie!