Speciaal voor bedrijven

Wij bieden speciale services voor bedrijven. Van wekelijks bloemwerk voor op kantoor tot kantoorbeplanting en evenement bloem- en plantwerk. 

Wekelijks Bloemwerk

Bloemen voor kantoor

Speciaal voor bedrijven bieden wij bloemenabonnementen. 

Altijd een mooi, vers boeket of bloemstuk bij de receptie, in de wachtruimte of in de vergaderruimte? Wij kunnen dit verzorgen. Indien gewenst wekelijks, 2 wekelijks of per 10 dagen. Deze bloemen worden in een leenvaas of -schaal bezorgd, zodat niemand er omkijken naar heeft.

Ook is het mogelijk om een lang houdbaar abonnement af te sluiten. Wij verzorgen dan een bloemstuk van zijdebloemen en planten. Dit kan elke 2 à 3 maanden vervangen worden voor een nieuw arrangement, passend bij het seizoen. Omdat het om zijdebloemen en planten gaat, heb je er weinig omkijken naar. De kwaliteit heeft bij ons een hoge prioriteit waardoor de bloemen amper van echt te onderscheiden zijn.

Neem nu contact op voor meer informatie!


Kantoorbeplanting

Kantoorbeplanting

Bij de keuze van de juiste interieurbeplanting kunnen wij je ter plekke adviseren.
Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste plant of decoratie, passend bij de uitstraling van jouw bedrijf.
Tevens bestaat er de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten als het gaat om planten op hydrocultuur. Dit kan verschillen van maandonderhoud tot een halfjaarlijks onderhoud.

Hydrocultuur

Hydrocultuur betekent planten die speciaal gekweekt zijn om in water, op kleikorrels te groeien. Deze korrels zijn zeer schoon, houden goed water vast en geven steun aan de planten. Er wordt twee keer per jaar speciale voeding aan het water toegevoegd, welke is afgestemd op de behoefte van de plant en langzaam vrijkomt.

Neem nu contact op voor meer informatie!

 

Styling op locatie

Versiering op locatie

Organiseer je een groot feest, een conferentie of een beurs? Wij kunnen je helpen met de aankleding. Van het verhuur van palmen tot complete tafelaankleding. Alles is mogelijk. Om een goed idee te krijgen van jullie wensen is het goed om dit uitgebreid te bespreken. Jullie kunnen vrijblijvend contact met ons opnemen en onder het genot van een kop koffie of thee nemen we alles door.

Neem nu contact op voor meer informatie!