Ons verhaal

Winkel over de jaren

Bloemen en planten bedrijf met al ruim 120 jaar geschiedenis!

Bloem & styling aan de zeven alleetjes is een onderneming, die aan de straat Zeven Alleetjes zit en die rond 1900 gesticht is door de heer H. Rigter. Het bedrijf is in 1955 verkocht aan de heer R. Vos. Op 1 januari 1986 nam Jan Vos het bedrijf over van zijn vader R. Vos.

Op dit moment is er een team werkzaam van ruim 15 personen waarvan het grootste deel al 10 tot 30 jaar in dienst is. Hierdoor voelt het echt als familie en dit is merkbaar als je de winkel binnen komt. 

Wij staan bekend om ons breed assortiment verse bloemen. We hebben altijd een hele wand vol staan met veel verschillende soorten bloemen in verschillende kleuren. Zo is er voor elke gelegenheid een passend bloemenarrangement samen te stellen. 
Voor bruids-en rouwwerk hebben wij de serre ingericht om uitgebreid en rustig te kunnen kijken en overleggen wat je wensen zijn. Daarna doen we ons uiterste best het zo persoonlijk mogelijk te maken.  

Daarnaast hebben wij een breed assortiment planten voor zowel binnen als buiten. Onze medewerkers kunnen je er alles over vertellen en je helpen de plant uit te zoeken die het beste bij je past. 

Verder houdt onze winkel zich bezig met de verkoop van bloemenabonnementen, glas- en aardewerk, hydrocultuur, kantoorbeplanting en het maken van grote versieringen.

Wij zijn aangesloten bij EuroFlorist.