Ons team

Ons team

In maart heeft Jan zich al aan jullie voorgesteld, maar nu willen we ons hele team aan jullie voorstellen. 

Ons team bestaat uit 18 mensen. Niet iedereen zal je in de winkel tegenkomen en dus willen we je daarom even aan iedereen voorstellen!

De bindsters

De bindsters die je helpen om de mooiste bloemenarrangementen te maken en alle bestelling uit te voeren bestaat uit een team van 9 dames. Allemaal opgeleid en gespecialiseerd in het maken van uiteenlopende arrangementen. De een is een jaar in dienst, maar de meesten zijn langer in dienst. Er zijn medewerkers 25 tot zelfs bijna 35 jaar in dienst. Zij kennen het bedrijf en de meeste klanten hierdoor heel goed en weten wat hun wensen zijn. Iedereen heeft haar eigen kwaliteiten waar zij in uitblinkt.

Onze bindsters

De bezorgers

Daarnaast hebben we een team van 4 bezorgers die zorgen dat de bloemen goed en op tijd bezorgd worden. Dit doen ze allemaal met heel veel enthousiasme en plezier. Het is altijd fijn en goed om bloemen bij mensen te mogen bezorgen. 

Onze bezorgers

Mensen achter de schermen

Naast de bindsters en de bezorgers, zijn er nog een aantal mensen achter de schermen. Zo zorgt Jos voor het schoonmaken van de bloemen en vazen ed.  Janine neemt 4 ochtenden in de week de telefoon aan, zorgt voor de binnen gekomen mails en orders en geeft ook orders door naar collega's buiten Zwolle. Sandra zorgt voor de administratie, personeelszaken, marketing en website. Chiwako zorgt voor het schoonmaken en bijvullen van de bloemen, maar doet ook onderhoud aan de hydrocultuur plantenbakken op kantoren en helpt mee met de inkopen.

Mensen achter de schermen 

Familie

Binnen ons team voelt het als familie. We kunnen het meeste met elkaar delen. Goede, maar ook mindere dingen. We zijn er altijd voor elkaar. En gaan ook een paar keer per jaar wat leuks doen gezamenlijk. Lekker een avondje uit of gewoon even met een of meerdere collega's wat leuks doen. 

Wij streven er ook gezamenlijk naar dat dit zo blijft. Problemen gelijk uitpraten. Dat is onze kracht. 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.