Aan de zeven alleetjes winkel

Kerst in coronatijd

Een paar weken geleden zijn we begonnen met de eerste kerstvoorbereidingen. Dat betekent: op 1,5 meter de koppen bij elkaar. Alles is dit jaar anders. Hoe gaan wij dit aanpakken?
Iedereen kwam met goede ideeën. Deze ideeën samen kwamen tot een goede voorbereiding.

Workshops hebben wij altijd gezellig bij ons in de winkel gehouden met een lekker hapje en drankje, maar dit jaar moet het anders. We hebben een goed alternatief: het workshoppakket! Marijke en Henriët zijn druk geweest om hiervoor duidelijke beschrijvingen en filmpjes te maken, zodat iedereen het thuis goed zelf kan maken. 

Daarnaast hebben we buiten een partytent geplaatst, zodat je op de drukke dagen niet in de regen buiten hoeft te staan wachten. Deze hebben we gezellig ingericht met lampjes, kaarsjes en mooie decoratie.

Elk jaar is het weer even wennen als de kerst er aan zit te komen. De eerste kerststukjes die we maken voelen wat onwennig aan. Ondertussen zitten we er helemaal midden in. Met de glitters in ons haar en de kerstliedjes in ons hoofd.

Wij hebben vanaf het begin besloten om de mondkapjes te dragen en vanaf 1 december moeten wij dat helaas ook verplichten in onze winkel. Dit vinden wij heel vervelend, maar hiermee hopen we een veilige omgeving te creëren en hiermee de regels op te volgen van het RIVM.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.