Autostuk

Bruidswerk

Gelukkig mag er weer volop getrouwd worden. En dit merken wij. We hebben de laatste maanden heel veel mooi en bijzonder bruidswerk mogen maken. Soms hadden we wel 3 bruiloften op 1 dag. 

Het is heel mooi om samen met het bruidspaar te kijken naar wat het beste bij hen past en hierop het bloemwerk samen te stellen. Zo is elk bruidsbloemwerk weer heel erg verschillend. Sommige mensen gaan met de trends mee en andere mensen gaan op hun eigen gevoel af. Zo maak je de ene dag een bohemian boeket in zalm tinten en de andere dag een fel, bont gekleurd boeket. De een kiest voor een complete aankleding met corsages, autostuk, tafelversiering etc. en een ander houdt het juist heel minimaal met een klein boeket. 

 Bruidsboeket Bohemian zalm Bruidsboeket bont

Backdrop

Ook wordt er steeds vaker gekozen voor een backdrop. Dat is helemaal de trend van nu. Dit is een stuk in een A-symetrische vorm die wordt opgehangen in een bestaande constructie van hout of metaal. Meestal staat deze backdrop als achtergrond bij de ceremonie. 

Backdrop

Hoe gaan we te werk?

Eerst maken wij een afspraak met het bruidspaar om alles te bespreken. Bij het maken van de afspraak, geven we al aan dat het handig is als ze alvast wat sfeerfoto's verzamelen. Aan de hand hiervan kunnen we alles verder en uitgewerkt bespreken. 

Na het bespreken, stellen wij een lijstje op met de bloemen die er nodig zijn om alles te maken. Deze bloemen worden dan apart besteld bij een van onze leveranciers. Wij zorgen dat bepaalde bloemen al eerder bij ons aanwezig zijn, zodat ze mooi open kunnen komen en op hun mooist zijn op de trouwdag. Dan hoeft het alleen nog gemaakt te worden. Dit gebeurt met heel veel liefde en nauwkeurigheid. 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.