Bolletjes

Bolletjes

Vanaf januari komen de eerste bolletjes weer uit. Denk aan een Sneeuwklokje. Vanaf februari de Krokus en vanaf maart de Narcis. 

In de bollentijd zorgen wij er voor dat we een heel breed aanbod hebben in verschillende, speciale, soorten bolletjes. Deze verkopen we per stuk, maar ook als leuke arrangementen met soms meerdere soorten bij elkaar in een leuk bakje/potje. 

Wist je dat je de oude, uitgebloeide bolletjes gewoon in de volle grond kan planten? Dan komen ze het volgende jaar weer terug en zo wordt je elk jaar weer verrast door het moois wat uit de grond komt. 

Bolletjes hebben weinig verzorging nodig. Alle voeding die ze nodig hebben zit in de bol. Mocht de aarde heel erg droog zijn, dan is een klein beetje water altijd goed. 

Bolletjes zijn vooral voor buiten, maar binnenshuis kan ook. Ze zullen dan echter wel eerder open komen. Probeer ze in huis op de meest koele plek te zetten om er dan zo lang mogelijk van te kunnen genieten. 

Ook in onze paasworkshop zullen wij dit jaar verschillende bolletjes gebruiken in combinatie met verschillende voorjaarsbloemen. 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.