Zijde boeketten

Zijde bloemen

Op dit moment zijn zijdebloemen volop in opkomst. Sommige mensen zullen er nog steeds kippenvel van krijgen, maar de zijde bloemen worden steeds mooier en soms bijna niet van echt te onderscheiden. 

Ook op gebied van duurzaamheid wordt er steeds vaker gekozen voor een boeket of bloemstuk met zijdebloemen. Dit meestal in de kleuren van het seizoen of passend bij de ruimte. 

Wij hebben tegenwoordig een heel ruim assortiment aan zijde bloemen. Veel verschillende soorten en kleuren. Ook kunnen we op verzoek, bepaalde bloemen opzoeken bij de leverancier. Om voor iedereen een mooi en passend bloemen arrangement te maken. 

In de herfst kan je de zijdebloemen heel mooi combineren met een echte tak rozenbottels of in de lente met bloesemtakken. Niet iedereen denkt hieraan, maar het combineren van echte materialen met zijde bloemen zorgt er voor dat de zijdebloemen nog moeilijker te onderscheiden zijn van echte bloemen. 

Er is een heel groot verschil in aanbod van zijdebloemen. Wij gaan echt op zoek naar de mooiste zijdebloemen die bijna niet van echt zijn te onderscheiden. Dit is kostbaar, maar het helemaal waard!

Heb je vragen of specifieke wensen? Kom dan eens langs in de winkel en we helpen je heel graag verder met ideeën en oplossingen. 

Voor bedrijven is een zijde arrangement een hele goede optie, omdat je dan altijd een mooi arrangement hebt staan, er niet verder naar om hoeft te kijken en het elke temperatuur aan kan. 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published.