Valentijn

Valentijn

Je kan je er misschien iets bij voorstellen, maar als Valentijn dichterbij komt. Wordt het op de werkvloer steeds drukker. Maar wat is het leuk! Al die liefdevolle berichten die worden verstuurd. En dan de kleuren! Lekker zoet. Vooral rood en roze tinten zijn geliefd. 

Ook de kwekers springen goed in op deze grote vraag aan bloemen. Hierdoor zijn helaas de bloemenprijzen in deze periode nog hoger dan normaal...

Ondanks dat de rode rozen heel erg duur zijn in verhouding met andere bloemen, blijft dit DE VALENTIJNSBLOEM. We zijn dan ook in aanloop naar Valentijn druk bezig met de inventarisatie voor het benodigde aantal rozen. Zo proberen wij tot 18:00 uur zoveel mogelijk rozen te hebben op 14 februari. Je begrijpt, dit is elk jaar weer een uitdaging!

Op Valentijnsdag hoef je niet alleen te denken aan (geheime) liefdes, maar je kan ook aan je beste vriend(in) of je familie of andere bijzondere mensen in je omgeving laten merken dat je ze waardeert. 

Wat bij ons ook kenmerkend is, is dat wij de stoep vanaf de winkel tot aan de fiets, die aan de singel staat, versieren met strooiblaadjes van roze en rode rozen. Ook de fiets wordt altijd flink versierd. 

Op 14 februari hebben we de winkel net iets anders ingericht dan anders. We hebben minder losse bloemen staan, maar heel veel boeketten en andere arrangementen. De hele dag door is het druk in de winkel. Dus als we je een tip mogen geven: bestel je boeket vast online. 
Zeker aan het einde van de dag is de keuze een stuk minder en zijn de mooiste bloemen er al tussenuit geplukt. 

Ook de bezorgers zijn de hele dag aan het rijden met 2 bussen om al die mensen te verrassen met liefdevolle bloemen. De bussen versieren we ook altijd met mooie lintjes en dergelijke zodat ze goed opvallen!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published.