Kerst

Kerst

Over 6 weken is het alweer kerst!

We willen hier niet te vroeg mee beginnen, maar moeten ook zeker niet te laat zijn... We proberen dit elk jaar een beetje op te bouwen richting december. Steeds wat meer in de winkel, op de site en op social media. 

In oktober beginnen we met inventariseren wat we nog hebben van voorgaande jaren en wat we nog moeten inkopen. Ook moet er in oktober nagedacht worden over de kerstworkshop en dit ook definitief vastgesteld worden. Dan kunnen we hier op inkopen en kunnen de mensen zich alvast opgeven. 

In november beginnen we steeds meer de winkel in kerstsfeer te brengen. In het begin af en toe een hoekje, maar dit bouwen we langzaam aan uit tot een hele gezellige kerstwinkel. Af en toe gaan er bindsters mee inkopen. Zij hebben weer andere inzichten en komen met andere, goede ideeën en producten terug. We proberen hierbij ook heel goed naar de huidige trends te kijken en hier op in te spelen.

De trends van dit jaar zijn heel gevarieerd. Aan de ene kant felle knalkleuren in roze, oranje en lila. Ook glitters mogen hier niet ontbreken!
Aan de andere kant blijven de natuurlijke, warme, lichte tinten een trend. Zoals wit, zand, nude, perzik etc. Met een tintje goud of zilver. 
Mocht iemand andere wensen hebben dan maken wij hier natuurlijk ook wat moois van. 

Begin december beginnen we met de versieringen van verschillende bedrijven. Hierbij zorgen we voor een aangeklede kerstboom, baliestukken en overige versieringen van nu. Hierbij kijken we naar de wensen en huiskleuren van bedrijven en wat passend is in de ruimte van de verschillende locaties. 

Ook beginnen we dan met de live workshops en is er dit jaar ook weer de mogelijkheid om een workshoppakket op te halen, zodat je dit thuis kan doen. Gezellig met vrienden of familie. De eerste 2 live workshopavonden zitten al vol. Daarom hebben een extra avond ingepland voor 11 december! Hier zijn nog enkele plekken beschikbaar. We gaan er leuke avonden van maken en hebben er heel veel zin in!

Benieuwd naar onze kerstwinkel?
Kom gezellig eens langs en houdt onze site en social media in de gaten.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published.